Kal'at Ṣergat (Asur), Tello (Girsu), Fara (Šuruppak) maden buluntularının Anadolu maden buluntuları ile tipolojik ilişkileri - Harmankaya, Savaş
Abstracts; ??pological Connections of some Metal Finds between Anatolia and Kal'at Šergat, Tello, and Fara